• Tracer T-Band Libra S4 46330
  • Tracer T-Band Libra S4 46330
  • Tracer T-Band Libra S4 46330

Prekės kodas: 11229345

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

Gamintojas: Kiti

€42.99

 TRACER T-Band Svarstyklės S4 yra mažas įrenginys su maksimaliomis galimybėmis. Labai didelis privalumas - gražus 0,96 colių spalvotas IPS technologijos ekranas, žinomas iš naujų išmaniųjų telefonų. Ekrano skiriamoji geba yra 160 x 80 dpi. Naudojant „T-Band“ yra paprastas ir intuityvus, dažniausiai tai apima vieną centrinį mygtuką skydelio viduryje. Pramogos maksimaliai išnaudojamos malonių spalvų animacijomis. Jis taip pat yra atsparus vandeniui, klasė IP67.

 

Jūsų patogumui „T-Band“ įrengta 105 mAh baterija ir didžiulis akumuliatoriaus efektyvumas, kuris leidžia nuolat dirbti su vienu įkrovimu net iki 14 dienų!

 

„T-Band Libra S4“ yra pagrįstas sprendimais, kurie patenkins pradedantiesiems ir pažangiems sportininkams. NRF52832 lustų rinkinys yra žinomas rinkoje dėl didelio matavimo tikslumo ir energijos vartojimo efektyvumo. Išmanioji juosta padės jums matuoti ir išsaugoti matavimo rezultatus, pvz., Pedometrą, kalorijų skaitiklį, atstumo matuoklį, miego monitorių, širdies ritmo monitorių ir kraujo spaudimo monitorių. Šios rūšies funkcijos ne tik remia mokymo vertinimą, bet ir bendrą viso organizmo veikimą.

 

Programinė įranga leidžia suderinti matavimų tikslumą su šiuo metu atlikta veikla. Galite pasirinkti šias disciplinas: bėgimą, vaikščiojimą, alpinizmą, dviračius, tenisą, badmintoną, krepšinį, futbolą. Remiantis tam tikros disciplinos pastangomis, algoritmas apskaičiuos iš tikrųjų sudegintą kalorijų skaičių, kuris leidžia tiksliai organizuoti mokymo planą ir pritaikyti dietą. T-grupė taip pat prisimins, kad turėtumėte vartoti meds, gerti vandenį arba patarti, kad laikas nuo laiko pasiektumėte savo įmonės stalą.

 

„T-Band Libra S4“ taip pat yra miniatiūrinis telefonas ant riešo. Jame bus rodomi suporuoto telefono pranešimai ir pranešimai, todėl visada galite būti atnaujinami, net fizinio aktyvumo metu, arba kai tiesiog nesijaučiate ieškodami telefono savo maišelio gale. Jis taip pat padeda surasti telefoną - jis išsiųs aliarmo signalą, kad galėtumėte jį surasti klausydamiesi. Taip pat galite sinchronizuoti ją su susitikimų datomis arba žadintuvo laiku, kad visada apie tai prisimintumėte. Todėl „Smart Band“ yra atsakas į tiek sportininkų, tiek dalykėlių manijos poreikius.

 

 

TECHNINIAI DUOMENYS

  • „Bluetooth“: 4.0
  • RAM (MB): 32
  • Nepriklausoma atmintis: 32
  • Talpa (mAh): 280
  • Uostai: „Micro USB“
  • Pulsometras: Taip
  • Kraujo spaudimo stebėjimas: Taip

Gamintojas

Tracer

Plotis

14.00

Aukštis

8.50

Svoris

0.050

Bevielis ryšys

Bluetooth

Baterijos talpa

280

Rašyk
Skambink