• Ekrano apsauga „iPhone  XS MAX“„SCREENFORCE INVISIGLASS ULTRA PRIVACY“ Belkin
  • Ekrano apsauga „iPhone  XS MAX“„SCREENFORCE INVISIGLASS ULTRA PRIVACY“ Belkin
  • Ekrano apsauga „iPhone  XS MAX“„SCREENFORCE INVISIGLASS ULTRA PRIVACY“ Belkin
  • Ekrano apsauga „iPhone  XS MAX“„SCREENFORCE INVISIGLASS ULTRA PRIVACY“ Belkin

Prekės kodas: 745883769360

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

Gamintojas: Belkin

Apsaugokite savo „iPhone X“  serijos įrenginius naudodami šį aukščiausios kokybės stiklo privatumo ekrano apsaugą, kuris chemiškai sukurtas taip, kad būtų dar stipresnis nei grūdintas stiklas, tuo pačiu išlaikant ekrane esančius dalykus nuo pašalinių akių.

€9.99

„Belkin Screenforce“. Ekrano apsaugų tipas: Ekrano apsauga, Gamintojo suderinamumas: „Apple“, Suderinamumas: „iPhone XS / X“, Apsaugos funkcijos: Atsparus įbrėžimams, Atsparus smūgiams. Privatumo filtravimo funkcija, medžiaga: grūdintas stiklas, produkto spalva: skaidrus. Kiekis pakuotėje: 1 vnt.

 

BELKINASEkrano apsauga „SCREENFORCE ™ InvisiGlass ™ Ultra Privacy“ skirta „iPhone Xs“

PASKUTINIS EKRANO IR PRIVATUMO APSAUGOS KARTAS

Apsaugokite el. Laiškus, programas, tekstinius pranešimus ir konfidencialią medžiagą nuo pašalinių akių, bet tiesiog peržiūrėkite filmuotą medžiagą kartu su kitais. Aukštos kokybės „InvisiGlass Ultra“ stiklas buvo optimizuotas cheminio proceso metu, kad jis būtų dar stipresnis nei sukietėjęs stiklas. Tai leidžia jį supjaustyti ypač tiksliai ir plonai, kad būtų užtikrintas vientisas jutiklinis ekranas. Bandymai parodė, kad viršutinis šios ekrano apsauginės plėvelės sluoksnis, turintis didžiausią atsparumą įbrėžimams, siūlo geriausią įmanomą apsaugą nuo įbrėžimų. Tai leis jūsų „iPhone“ ekranui veikti kaip įprasta ir atrodyti kaip nauja.

Venkite dairytis

Naudodami „InvisiGlass Ultra Privacy“ ekrano apsaugą, turite visiškai privatumą el. Laiškams siųsti, siųsti žinutes, programas ir dar daugiau, kai naudojate portreto (portreto) režimu. Ir jei norite rodyti nuotraukas ir vaizdo įrašus kitiems, tiesiog pakreipkite telefoną, kad kraštovaizdžio (kraštovaizdžio) režimu ekrane būtų rodomas netrukdomas vaizdas. „MicroLouvre“ technologija leidžia išplėstiniam privatumo filtrui užgožti šoninį vaizdą 30 laipsnių kampu, kad būtų užtikrintas didžiausias privatumas.

PATVIRTINTA JONŲ MAINOS

Šildant aukštos kokybės stiklą iki 400 ° C, skystą formą galima manipuliuoti molekuliniu lygiu. Maži natrio jonai pakeičiami didesniais kalio jonais, kurie yra tvirčiau suspaudžiami toje pačioje erdvėje. Dėl tankesnės molekulinės struktūros stiklas tampa tvirtesnis.

PILNAI IŠBANDYTA UŽ PILNĄ APSAUGĄ

„InvisiGlass Ultra“ ekrano apsaugai suteikia puikią apsaugą nuo pažeidimų, kurie gali atsirasti naudojant kasdien. Išsamūs bandymai parodė, kad jie gali atlaikyti kontaktą su kietojo metalo daiktais, tokiais kaip raktai ir monetos, ir apsaugoti nuo lašų ir smūgių pažeidimų. Jų pieštuko kietumas yra 9H, aukščiausias atsparumas įbrėžimams, kad būtų galima kuo geriau apsaugoti nuo įbrėžimų.

Besiūlių jutiklinių ekranų patirtis

„InvisiGlass Ultra“ ekrano apsauga yra tiksliai supjaustyta ypač plona, ​​kad būtų ypač jautri slėgiui. Tai kartu su išmaniojo stiklo kompozicija užtikrina, kad kiekvienas prisilietimas ir judesiai bus tiksliai perduodami į pagrindinį ekraną, kad būtų galima sklandžiai naudotis jutikliniu ekranu.

PAPRASTA ir TIKRA FIKSAVIMAS

„InvisiGlass Ultra Privacy“ ekrano apsaugą ekspertas gali profesionaliai pritaikyti išmaniajame telefone naudodamasis mūsų specialiai sukurta montavimo mašina. Kadangi ne visi jaučiasi norintys eiti į parduotuvę, pakuotėje taip pat rasite „Easy Align“ rėmą, kurį galėsite tiksliai sumontuoti.

Rašyk
Skambink